Cum se apără albanezii la UEFA , după meciul cu Serbia. Cazul va fi judecat pe 23 octombrie



017 октября 2014

**Cum se apără albanezii la UEFA**, după meciul cu Serbia. Cazul va fi judecat pe 23 octombrie

Albanezii speră să nu pățească nimic după incidentele de la care au dus la întreruperea meciului dintre Serbia și Albania.

Tot scandalul a izbucnit după ce o dronă a survolat stadionul cu un drapel suspendat, care reproducea o hartă a "Albaniei Mari", un proiect naţionalist ce vizează regruparea sub acelaşi stat a comunităţilor albaneze din Balcani (DETALII ȘI VIDEO AICI).

Albania se va apăra la UEFA și a pus la punct toate detaliile meciului de la Belgrad, insistând asupra modului în care sârbii s-au comportat cu marii lor rivali.

Presa albaneză a dezvăluit punctele cele mai importante cu care oficialii vor merge la UEFA:

"1. Sârbii au aruncat cu pietre în autocarul care îi transporta pe jucători câtre stadion

2. În momentul în care delegaţia Albaniei a intrat în stadion, o bucată mare de beton a fost aruncată către oficiali, iar observatorul a notat acest lucru

3. După ce au terminat încălzirea, a plouat cu monezi spre jucătorii echipei noastre

4. Pe toată durata meciului, inclusiv în momentul imnului, cei 30.000 de spectatori au strigat "omorâţi albanezii" şi "moarte albanezilor". De asemenea, imnul a fost fluierat de toţi suporterii.

5. Spre jucătorii albanezi s-a aruncat cu obiecte tari, brichete, torţe şi pietre.

></strong></em></p><p><em><strong>6. Huliganii sârbi au pâtruns pe teren şi i-au lovit pe jucătorii albanezi cu obiecte tari, scaune, pumni, picioare.</strong></em></p><p><em><strong><img src=

UEFA a deschis proceduri disciplinare după meciul de la Belgrad, gazdele fiind cercetate pentru invadarea terenului de către suporteri şi pentru organizare necorespunzătoare, iar oaspeţii pentru refuzul de a continua partida şi pentru steagul arborat cu o dronă deasupra gazonului.

Cazul va fi judecat pe 23 octombrie de Corpul de Disciplină, Etică şi Control al UEFA.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑