EXCLUSIV Pulhac ar putea semna din nou cu Dinamo: "Deocamdată mă antrenez şi o să vedem"



017 октября 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Pulhac ar putea semna din nou cu Dinamo:

Cristi Pulhac s-a întors la Dinamo! Jucătorul se antrenează în Ştefan cel Mare şi va semna cu echipa în iarnă, în cazul în care nu-şi va găsi niciun angajament în străinătate.

Fundaşul de 30 de ani ar putea semna cu Dinamo în iarnă. Dat afară de la Qabala, unde nu a mai intrat în vederile lui Dorinel Munteanu, fotbalistul se antrenează de peste o lună în Ştefan cel Mare.

"Deocamdată mă antrenez cu Dinamo şi o să vedem. Trebuie să fie o variantă din ambele părţi, dar eu am venit mai mult să mă antrenez şi mai multe nu pot să spun", a declarat Cristi Pulhac, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Experienţa lui Pulhac le-ar putea fi de folos dinamoviştilor. Fundaşul a adunat 5 trofee în perioada în care a jucat în Ştefan cel Mare: un titlu, două Cupe şi două Supercupe ale României.

"Pe viitor îmi doresc să fiu sănătos, să mai pot să joc şi Dinamo să câştige campionatul. Orice jucător care a jucat atâţia ani la un club destul de mare îşi doreşte să îşi încheie cariera la acelaşi club", a mai afirmat Pulhac.

Născut la Iaşi, în 1984, Pulhac a ajuns la Dinamo în 2002. A fost împrumutat la Poiana Câmpina şi Sportul Studenţesc, iar din 2004 a fost păstrat în lotul "câinilor". În 2010, fundaşul a fost cedat la Hercules Alicante, tot sub formă de împrumut. A revenit în 2011, iar în 2013 s-a transferat definitiv la Qabala.

30 de ani are Cristi Pulhac

500.000 de euro e cota de piaţă a lui Pulhac

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑