Messi ar putea fi premiat pe Bernabeu: "Maradona și Ronaldhino au fost aplaudați acolo, de ce nu și el?"



017 октября 2014

**Messi** ar putea fi premiat pe Bernabeu:

Lionel Messi a înscris 249 de goluri pentru Barcelona și mai are nevoie de doar două reușite pentru a-l egala pe cel mai bun marcator din istoria campionatului iberic. Zarra, golgheterul lui Bilbao de la jumătatea secolului trecut a marcat în total 251 de goluri în 277 de jocuri de campionat.

Recordul lui Zarra nu va rezista cu siguranță mai mult de câteva etape, iar Messi ar putea deveni chiar pe Santiago Bernabeu cel mai bun marcator din istoria primei ligi iberice. Dacă decarul Barcelonei ar realiza o asemenea performanță atunci meciul ar trebui întrerupt și argentinianul premiat chiar în fieful marei rivale, lucru de neconceput pentru majoritatea fanilor madrileni.

Președintele Ligii Spaniole e convins că în cazul în care acest eveniment se va întâmpla, lucrurile nu vor degenera și nimeni nu va avea nimic de obiectat. "Fanii Realului înțeleg fotbalul și au fost întotdeauna niște oameni cu bun simț. I-au aplaudat pe Maradona și pe Ronaldinho așa că nu văd de ce nu l-ar aplauda și pe Messi. Ar trebui ca Messi să fie aplaudat oriunde în Spania dacă va reuși să bată acest record. Nu contează dacă asta se întâmplă pe Bernabeu sau în altă parte" a declarat Javier Thebes.

Ultimul jucător aplaudat în picioare pe Santiago Bernabeu a fost brazilianul Ronaldinho. În partida din sezonul 2005-2006 trupa catalană antrenată de Frank Rijkaard s-a impus cu 3-1 pe Bernabeu, iar decarul Barcelonei a marcat două goluri de excepție. Imediat după al doilea gol al lui Dinho fanii Realului l-au ovaționat pe cel care a adus trofeul UEFA Champions League pe Camp Nou după mai bine de un deceniu și la fel s-a întâmplat și la finalul partidei.

VIDEO CU MECIUL DIN SEZONUL 2005-2006

Real Madrid-Barcelona, de sâmbătă, 25 octombrie, de pe Santiago Bernabeu, va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, de la ora 19:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑