FOTO& Simona Halep a produs o bucurie copiilor din Singapore. A jucat tenis cu o grupă de micuți



017 октября 2014

 

Simona Halep a participat, vineri, la Singapore, la o acţiune caritabilă şi a jucat tenis alături de mai mulţi copii. Pe site-ul oficial al Turneului Campioanelor au fost postate mai multe imagini de la eveniment.

Alături de Halep au luat parte la eveniment Eugenie Bouchard, Raquel Kops-Jones, Abigail Spears şi Shelby Rogers.

Cele cinci jucătoare au schimbat câteva mingi cu copiii prezenţi. Singapore SportCares este o organizaţie a cărei misiune este aceea de a se folosi de sport pentru ajutorarea persoanelor aflate în suferinţă.

></p><p>După antrenamentul de ocazie, Simona a acceptat să se pozeze cu micuții jucători și jucătoare și a semnat autografe.</p><p>Simona Halep va participa, săptămâna viitoare, pentru prima oară la Turneul Campioanelor. Ea îşi va afla adversarele din grupă în cursul zilei de sâmbătă, când este programată tragerea la sorţi. Ea va fi repartizată în grupă fie cu <strong>Maria Sharapova</strong>, fie cu <strong>Serena Williams</strong>, jucătoare pe care nu le-a învins niciodată în carieră.</p><p><strong>A 44-a ediţie a Turneului Campioanelor se va disputa, începând din 20 octombrie, la Singapore, şi va fi transmisă în direct la Digi Sport. Competiţia reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se vor întrece pentru premii de peste şase milioane de dolari.</strong></p><p> <em><strong>Sursa FOTO & VIDEO: <span style=Site oficial WTA

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑