16 suporteri croaţi, reţinuţi după incidentele de la Milano. "Le cer scuze italienilor pentru comportamentul fanilor"



**VIDEO** 16 suporteri croaţi, reţinuţi după incidentele de la Milano.

Suporterii Croaţiei nu au scăpat ieftin după incidentele de pe San Siro, de la meciul din calificări, cu Italia, terminat la egalitate, 1-1. (VIDEO&DETALII). După ce au întrerupt partida în minutul 72, aruncând torţe şi petarde pe gazon, fanii s-au contrat şi cu forţele de ordine, după meci.

Poliţia din Milano a anunţat că 16 dintre croaţii veniţi la disputa cu "Squadra Azzurra" au fost reţinuţi după meci şi doi dintre ei au rămas în arest. Oamenii legii s-au folosit de imagini pentru a-i detecta pe suporterii problemă şi aceştia s-au dovedit a face parte din grupul celebru de ultraşi ai lui Dinamo Zagreb.

VIDEO CU INCIDENTELE DE PE SAN SIRO

Luka Modric a reacţionat violent după comportamentul deplasat al croaţilor. "Tot timpul se întâmplă aceleaşi lucruri. Nu înţeleg de ce fac asta. Este păcat să avem asemenea fani. Este o nebunie care trebuie oprită", a recunoscut starul de la Real Madrid.

Selecţionerul oaspeţilor le-a cerut scuze italienilor pentru incidentele provenite de la cei 6.000 de fani. "Îmi pare rău pentru comportamentul lor. Am fost dezamăgit, dar nu puteam face nimic. Dacă cineva are o problemă, trebuie să o rezolve în afara stadionului", a spus fostul jucător de la Bayern Munchen.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑