&SONDAJ Arlauskis, Cech și Buffon: Cine a comis gafa sfârșitului de săptămână în preliminariile Euro 2016?



 

**VIDEO&SONDAJ** Arlauskis, Cech și Buffon: Cine a comis gafa sfârșitului de săptămână în preliminariile Euro 2016?

Canalele Digi Sport au transmis ÎN DIRECT în ultimele 4 zile partidele din preliminariile Campionatului European din Franța. Pe lângă golurile spectaculoase și paradele de excepție, disputele din grupele de calificare la Euro 2016 au adus și câteva gafe de proporții.

digisport.ro a ales 3 dintre cele mai mari greșeli comise de goalkeeperi în partidele transmise ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport și vă oferă posibilitatea să o votați pe cea care vi se pare cea mai mare. Lituanianul Arlauskis, italianul Buffon și cehul lui Chelsea, Petr Cech, au fost protagoniștii.

1. Arlauskis - Deși se află într-un moment bun al carierei și a făcut partide memorabile în tricoul Stelei, lituanianul a greșit grav în meciul pe care naționala țării sale l-a pierdut în fața Elveției. În minutul 66, "Arla" a vrut să boxeze mingea din fața porții după o fază fixă, dar și-a trimis balonul în propria plasă, cu o eroare inexplicabilă. A fost golul cu care elvețienii au spart gheața și s-a impus în cele din urmă cu 4-0

2. Buffon - Italia n-a reușit să scoată decât un punct din disputa de la Milano cu reprezentativa Croației, după o partidă încheiată la egalitate, 1-1. Singurul gol al trupei pregătite de Niko Kovac a fost marcat de Perisic în minutul 15, cu largul concurs al portarului legitimat la Juventus. Perisic a primit pe stânga, a preluat, a intrat în interiorul careului și a șutat pe jos, mingea strecurându-se pe sub Buffon.

3. Petr Cech - Reprezentativa Cehiei a obținut cu emoții destul de mari toate cele 3 puncte în disputa de pe propriul teren cu Islanda. Nordicii au condus cu 1-0 încă din minutul 9 după golul lui Ragnar Sigurdsson. Islandezul a punctat după o eroare destul de mare a lui Cech, care a ieșit greșit din poartă pentru a interveni la o minge aruncată de la margine de Gunnarson.

VOTEAZĂ MAI JOS CEA MAI MARE GAFĂ DIN PRELIMINARII

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑