Probleme pentru Ancelotti! Modric ar putea lipsi două luni de pe terenul de joc!



 

**VIDEO** Probleme pentru Ancelotti! Modric ar putea lipsi două luni de pe terenul de joc!

Accidentarea lui Luka Modric ar putea fi chiar și mai gravă decât o arată primele previziuni (DETALII&VIDEO). Într-un prim moment s-a vorbit de o perioadă de absență cuprinsă între 3 și 5 săptămâni a mijlocașului croat, în urma accidentării acestuia în meciul Italia-Croația.

Medicul naționalei Croației, Boris Neme, susține însă altceva. ”Lucrurile nu arată deloc ine. Se pare că va lipsi între șase și opt săptămâni”, a spus acesta, în presa croată. O veste extrem de proastă pentru clubul Real Madrid, care intenționează să îl supună pe mijlocașul său la propriile teste medicale pentru a aprecia gravitatea accidentării.

Luka Modric a părăsit terenul în minutul 26 al meciului Italia-Croația, din preliminariile Euro 2016, acuzând dureri la cvadricepsul piciorului stâng. Dacă se confirmă previziunile medicului naționalei croate, mijlocașul de 29 de ani va pierde Campionatul Mondial al Cluburilor. Primul meci disputat de campioana Europei la această competiție va avea loc pe 16 decembrie, contra câștigătoarei dintre Cruz Azul și Western Sydney Wanderers.

Așadar, Modric ar putea reveni pe terenul de joc doar în anul 2015, ceea ce ar putea duce la titularizarea lui Sami Khedira sau a lui Illarramendi în locul său în centrul terenului la Real Madrid. De asemenea, Ancelotti îl poate retrage pe Isco pe poziția croatului.

Vezi faza video cu accidentarea croatului Modric:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑