LIVE SCORE & CSM Bucureşti - HCM Baia Mare (19:30), Digi Sport 1. ”E important, dar nu decisiv!”



**LIVE SCORE & VIDEO** CSM Bucureşti - HCM Baia Mare (19:30), Digi Sport 1. ”E important, dar nu decisiv!”

Derby-ul pentru supremaţie în handbalul feminin, cel dintre CSM București și HCM Baia Mare îşi desfăşoară un nou episod în ultima etapă din turul Ligii Naţionale.

Calificate în grupele principale ale Ligii Campionilor, CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare se află la egalitate de puncte în campionat, în fruntea clasamentului, fără să piardă vreun meci în cele 12 runde trecute.

Derby-ul dintre CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare, care va începe azi la ora 19:30, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO&SCORE și pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Chiar dacă a cucerit titlul în vară, echipa din Capitală a pierdut chiar în Sala Polivalentă ultimul meci direct, Supercupa disputată la începutul sezonului, scor 25-31.

Aflat la primul derby pe banca lui CSM Bucureşti, danezul Kim Rasmussen nu şi-a lăsat jucătoarele să se deconecteze înainte de meci.
Pericolul numărul unu pentru campioană vine din partea lui Allison Pineau. Cea mai în formă handbalistă de la HCM Baia Mare este golgheterul la zi al Ligii Campionilor, cu 41 de reuşite.

”Contează foarte mult, chiar dacă sunt destule meciuri în continuare. Așa că nu va fi un meci decisiv, dar oricum este foarte important”
Aurelia Brădeanu (CSM București)

”Ne place să jucăm la trei zile, este mai bine așa pentru că dacă am fi avut un meci mai slab, atunci n-aveam timp să ne gândim la el. Dacă vom avea o evoluție bună, atunci ne va ajuta să trecem foarte repede la meciul următor”
Cristina Vărzaru (CSM București)

”Vom fi foarte motivate pentru acest meci, pentru că știu cât de important este pentru club, pentru fani și pentru noi să avem o speranță pentru restul sezonului”
Allison Pineau (HCM Baia Mare)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑