Andy Murray şi Rafael Nadal au câştigat primele meciuri din grupa "Ilie Năstase"



Foto: tennisearth.com

Andy Murray şi Rafael Nadal au câştigat primele meciuri din grupa "Ilie Năstase", la Turneul Campionilor. Ambii jucători s-au impus în minim de seturi în faţa adversarilor.

Murray l-a învins pe David Ferrer, iar Nadal a trecut de campionul de la Roland Garros, Stanislas Wawrinka. 

În prima partidă jucată în grupa "Ilie Năstase", Andy Murray s-a impus în faţa lui David Ferrer cu scorul de 6-4, 6-4.

Cap de serie numărul doi la turneul de la Londra şi principalul favorit al spectatorilor, britanicul a obţinut astfel cea de-a 12-a victorie în faţa spaniolului în 18 meciuri directe.

"Am avut un serviciu slab la sfârşitul primului set şi la începutul celui de-al doilea. Iar atunci când acest lucru se întâmplă în faţa unor jucători din Top 10, împotriva lui Andy Murray, este foarte greu să câştigi. În momentele cheie el a fost mai bun decât mine, a fost mai calculat în mişcări în ambele seturi. Nu am jucat foarte bine", a spus tenismenul David Ferrer.

Murray va juca în următoarea partidă împotriva lui Rafael Nadal, care la fel a debutat cu o victorie categorică la Turneul Campionilor.

După un sezon mai puţin reuşit, Nadal a impresionat publicul de la Londra învingându-l pe campionul de la Roland Garros, Stanislas Wawrinka cu 6-3, 6-2.

"Sunt fericit că am obţinut această victorie. Este un început important pentru mine. Toate meciurile la Turneul Campionilor sunt foarte dificile şi atunci este foarte important să începi cu o victorie", a spus Rafael Nadal. 

Nadal nu a câştigat niciodată până acum Turneul Campionilor. Ibericul a disputat până acum două finale, în 2010 şi 2013, dar nu a reuşit să se impună în niciuna dintre ele.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑