N&D prefațează Clasicul României! Niculescu pariază pe o victorie a "câinilor"



**N&D prefațează Clasicul României!** Niculescu pariază pe o victorie a

Clasicul României se vede diferit prin ochii fostelor glorii din Ştefan cel Mare. Dacă Steaua este favorita statisticilor şi în acest an, Claudiu Niculescu pariază pe un meci mare al oamenilor lui Mircea Rednic.

"Dinamo este echipa mai în formă", susține Claudiu Niculescu.

Starea gazonului din Ştefan cel Mare poate fi un mare adversar în plus pentru cele două echipe în derby-ul României, transmis în direct de Digi Sport 1, duminică seară, de la 20:30. "Sunt două echipe care evoluează săptămână de săptămână", este conștient și Ionel Dănciulescu.

În acest sezon, pe terenul dinamoviştilor a jucat meciurile de acasă şi nou-promovata FC Voluntari.

În emisiunile şi în ştirile Digi Sport din zilele următoare, dar și pe digisport.ro, respectiv m.digisport.ro, puteţi urmări mai multe materiale speciale dedicate Clasicului României, cu Claudiu Niculescu şi Ionel Dănciulescu în prim-plan.

Cei doi atacanţi embelmatici ai alb-roşiilor au rememorat atât perioada petrecută împreună în vestiarul lui Dinamo, cât şi cele mai tari faze reuşite în derby-urile cu Steaua.

Dinamo - Steaua este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la ora 20:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑