Revanşă modestă... dar de moral pentru Arsenal!



018 февраля 2014

 

"Tunarii" au eliminat-o pe Liverpool din Cupa Angliei, după ce au fost umiliţi, acum o săptămână de "cormorani" în campionat. Londonezii sunt acum cu gândul la duelul cu Bayern Munchen din Champions League. Meciul va fi transmis, în direct, pe Canal 3.

"Tunarii" şi-au luat revanşa în faţa "cormoranilor" după înfrângerea cu 5 la 1 din campionat. Arsenal a eliminat-o pe Liverpool din Cupa Angliei, cu 2 la 1. Oxlaide-Chamberlain şi Podolski au adus victoria londonezilor.

Căpitanul Gerrard a înscris golul de onoare pentru Liverpool, după ce a transformat un penalti. "Tunarii" aşteaptă cu moralul ridicat duelul cu Bayern Munchen din optimile Ligii Campionilor. Partida se va juca miercuri, în direct, pe CANAL 3, de la ora 21 şi 45 de minute. Şi Everton s-a calificat în sferturile Cupei Angliei după ce a trecut cu 3 la 1 de Swansea. Proaspătul transferat, Lacina Traore a deschis scorul pentru gazde.

De Guzman a egalat pentru Swansea până la puază. În repriza secundă, Naismith şi Baines au calificat-o pe Everton în următoarea fază a competiţiei.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑