După Copos, potopul! “Dacă Rapid nu va fi preluat de Sarcină, se alege praful!”



018 февраля 2014

**După Copos, potopul!** “Dacă Rapid nu va fi preluat de Sarcină, se alege praful!”

Rapidiștii trag speranță ca până pe data de 28 martie, când este programat verdictul în privința planului de reorganizare al clubului, să fie preluați oficial de Nicolae Sarcină (DETALII AICI).

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat marți, într-o conferință de presă, că situația grupării din Giulești este una la limita supraviețuirii.

"Am citit în presă că cei doi patroni renunță la cele 23 de milioane de euro pe care le au de încasat de la Rapid. Domle, dacă au băgat atâția bani, dar ce zic eu, dar și dacă au băgat 2,3 de milioane, tot ar fi bine.

Ce să mai vorbim, le-a tras-o Copos, a mutat datoriile în spatele lui Zamfir și a lui Cristescu.

Dacă nu-i ia Nicolae Sarcină, se alege praful de Rapid, nu bagă nimeni bani. Ei zic că n-au datorii mari, dar eu știu în amănunt situația de acolo și nu vreau să spun prea multe. S-au speriat toți de ce a rămas în urma lui Copos. Sunt datorii foarte mari, la Fisc, față de Taher (n.r. Fathi Taher), care, chiar dacă nu apare acum la masa credală, îi poate da oricând în judecată pentru recuperarea sumelor și se înscrie și el pe lista datornicilor", a spus Dragomir în direct la Digi Sport 1.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑