Vitalie Bordian riscă să nu mai joace fotbal, după ce a suferit o fractură gravă la picior



foto: moldova.sports.md

Toamna trecută, Vitalie Bordian a suferit o fractură la laba piciorului după ce s-a ciocnit cu un coechipier de la Veris Chişinău. Jucătorul a urmat un tratament în Germania, însă deocamdată nu se ştie dacă el va mai putea juca la nivel profesionist.

"Există accidentări la osul cinci metatarsian. Se întâmplă ca osul fracturat să nu se prindă sau se prinde foarte greu, mai mult de un an. Atunci trebuie de pus întrebarea dacă mai are rost să-mi continui cariera. Nu a fost o ciocnire mare. Nu cred că el este de vină. Pur şi simplu aşa s-a întâmplat", a spus fotbalistul Vitalie Bordian. 

Totuşi, Bordian speră să se refacă şi să evolueze din nou la cel mai înalt nivel.

"Nu vreau să-mi închei cariera în asemenea mod. Îmi doresc să ajut naţionala şi să joc pentru o echipă bună. Nu poţi scăpa de ceea ce îţi rezervă soarta. Accept situaţia aşa cum este la momentul actual", a mai spus Bordian.

Vitalie Bordian este discipolul Şcolii de Fotbal Zimbru, însă la prima echipă a clubului din Capitală a bifat doar două meciuri oficiale. Cea mare parte din cariera sa, Bordian a petrecut-o la Metalist Harkov. Fundaşul moldovean a evoluat timp de 8 ani la Metalist, echipă cu care a câştigat de 6 ori medaliile de bronz ale Campionatului Ucrainei. Pentru naţionala Moldovei, Bordian a disputat 34 de meciuri şi a marcat un gol.

"Cele mai frumoase amintiri sunt legate de Metalist.  Este vorba de evoluţia în Liga Europei, în fiecare an câştigam medaliile de bronz, stadionul era arhiplin, oraşul trăia pentru fotbal. Este cel mai bun lucru de care poate avea parte un fotbalist", a mai adăugat fotbalistul. 

În prezent, Vitalie Bordian face cursuri de antrenor la baza selecţionatelor de fotbal de la Vadul lui Vodă, dorind să obţină licenţa de antrenor de categoria B.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑