Nicio şansă pentru Marc Marquez. Plecarea din pole-position nu i-a asigurat victoria la Le Mans



 

Jorge Lorenzo a obţinut a doua victorie din acest sezon a Motomondialului de Viteză. Spaniolul a câştigat Marele Premiu al Franţei şi a urcat pe locul doi în clasamentul general. Campionul mondial en-titre, Marc Marquez a ratat podiumul după cursa de la Le Mans.

Spaniolul Jorge Lorenzo s-a impus în etapa a cincea Campionatului Mondial de Motociclism Viteză. El l-a învins pe italianul Valentino Rossi, iar podiumul a fost completat de Andrea Dovizioso.

Campionul mondial în exerciţiu, Marc Marquez a plecat din pole-position la Le Mans, însă a încheiat cursa doar pe locul patru. El a luptat pentru această poziţie cu italianul Andrea Iannone, spaniolul depăşindu-l în ultimele două tururi.

Dani Pedrosa, revenit după o accidentare, a avut parte de ghinion în această cursă. Ibericul a căzut după primul tur, în urma unei greşeli personale, dar a revenit şi a încheiat cursa pe locul 16.

După cinci etape, Valentino Rossi a rămas lider în clasamentul general, având 102 puncte. Italianul este urmat de Jorge Lorenzo şi Andrea Dovizioso. Deţinătorul titlului mondial, Marc Marquez, este deocamdată pe poziţia a patra.

Următoarea etapă a Motomondialului de viteză va avea loc pe 31 mai pe circuitul de la Mugello din Italia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑