Atletico e victima favorită a lui Messi în La Liga: e echipa căreia i-a marcat cele mai multe goluri



 

**VIDEO** Atletico e victima favorită a lui Messi în La Liga: e echipa căreia i-a marcat cele mai multe goluri

VIDEO Atletico – Barcelona 0-1. Lionel Messi a înscris golul victoriei de pe Vicente Calderon și al cuceririi celui de-al 23-lea titlu din istoria Barcelonei. Argentinianul a făcut astfel din Atletico victima sa favorită, fiind echipa căreia i-a marcat cele mai multe goluri în La Liga.

Duminică, Messi a înscris în minutul 66, după o combinație excelentă cu Pedro, aceasta fiind a 19-a sa reușită în campionat împotriva formației din Capitală. De 18 ori a jucat Messi în La Liga împotriva fostei campioane iberice și a reușit o medie de peste un gol pe meci.

Până duminică, reușise să mai marcheze de 18 ori în campionat și contra Sevillei. Golul care a adus echipei sale titlul e al 23-lea contra lui Atletico în toate competițiile, la acestea adăugându-se și 4 pase decisive.

Messi a marcat contra lui Atletico și în tur, pe 15 ianuarie, când Barcelona a câștigat cu 3-1. Argentinianul a punctat atunci în minutul 87. Cu reușita de duminică el a strâns 41 de goluri în campionat în acest sezon, dar are șanse minime să câștige titlul de golgheter, Cristiano Ronaldo având marcate 45 de goluri. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑