Martins Indi: ”Diego Costa mi-a dat un cap în gură, dar eu am râs la final”



campionat mondial 2014Martins Indi: ”Diego Costa **mi-a dat un cap în gură,** dar eu am râs la final”

Martins Indi n-a fost deloc mulțumit de atitudinea lui Diego Costa, pe care l-a acuzat de violență voluntară și spune că nu s-a prefăcut deloc în timpul meciului Spania - Olanda de la CM 2014.

În timpul partidei dintre Spania și Olanda, scor 1-5 (DETALII AICI și VIDEO), la un moment dat, în apropierea careului de 16 metri al batavilor, Diego Costa i-a aplicat, discret, un cap în gură lui Martins Indi. Atacantul lui Atletico i-a pus apoi repede mâna la spate fundașului olandez pentru ca aceste să nu cadă. Incidentul n-a fost văzut de niciun arbitru, dar n-a scăpat de vigilența camerelor TV, care au surprins perfect momentul.

PROGRAMUL CUPEI MONDIALE

Indi a protestat imediat și a cerut explicații, dar nimeni nu l-a crezut pe moment.

”A fost o acțiune a lui, vare m-a surprins total. El chiar mi-a dat un cap în gură. N-a fost o lovitură puternică, dar a fost! De aceea m-am pus la pământ.

Cu toate acestea, arbitru n-a văzut nimic rău în gestul lui Diego Costa. Ei au crezut că eu mă prefac. Ei bine, nu, chiar s-a întâmplat”, a spus Indi, într-un interviu publicat pentru ”Heroes”.

><br><br>Fotbalistul lui Feyenoord a mai spus că a depășit momentul, mai ales că scorul de la finalul partidei a fost ca o reperație morală pentru el. <br><br><em><strong>”Acum, eu râd de acel incident. Prefer acum să-mi amintesc de euforia de la finalul partidei, când ne-am impus cu 5-1”</strong></em>, a spus Indi.<br><br> După galopul de sănătate, din fața campioanei mondiale și europene en-titre, Olanda va juca azi contra Australiei, de la ora 19:00. O victorie le-ar asigura batavilor, în mare măsură, calificarea.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑