Rămas fără echipă, Ochoa a fost imbatabil cu Brazilia: "A fost meciul vieții". A făcut minuni și cu PSG



**VIDEO** Rămas fără echipă, Ochoa a fost imbatabil cu Brazilia:

Guillermo Ochoa a făcut un meci senzațional în fața Braziliei, iar Mexic a obținut un punct extrem de important și speră la o calificare în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Brazilia (VIDEO AICI).

Portarul mexican, în vârstă de 28 de ani, a avut câteva intervenții extraordinare și i-a exasperat pe Neymar, Thiago Silva, Dani Alves și pe David Luiz, Brazilia având mai multe ocazii mari pe parcursul celor 90 de minute.

Ochoa are însă o poveste interesantă. Născut la Guadalajara, el a jucat până în anul 2011 în Mexic, la America. Apoi, a ajuns la Ajaccio, fosta echipă a lui Adrian Mutu, pentru care a evoluat până la finalul sezonului trecut. Corsicanii au retrogradat în liga a doua din Franța, iar mexicanul a rămas fără echipă.

Deși situația sa nu este una tocmai bună, Ochoa s-a mobilizat extraordinar pentru meciul cu Brazilia și a știut că un meci mare îl poate ajuta să-și relanseze cariera.

"Am obținut un punct imens și consider că am făcut meciul vieții mele!", a spus Ochoa. "Aș vrea să rămân în Franța, dar vreau neapărat să joc și în UEFA Champions League", a afirmat recent fostul coleg al lui Mutu.

></p><p>Guillermo Ochoa a avut unele evoluții formidabile și în Franța, însă cel mai bun meci al său de la<strong> Ajaccio</strong> rămâne cel cu <strong>PSG</strong>, din luna august a anului trecut, încheiat la egalitate, 1-1 <a href=(VIDEO AICI).

La Paris, Ajaccio a fost dominată copios, dar corsicanii au condus până în minutul 86, când vârful Cavani a reușit să egaleze. Până atunci, PSG a ratat din toate pozițiile, Ochoa izbutind câteva intervenții incredibile în fața vedetelor lui Laurent Blanc.

PSG a avut aproape 20 de șuturi pe poartă, însă a fost capabilă să înscrie numai o dată și să obțină o remiză care nu a contat în cele din urmă, echipa din capitala Franței teminând sezonul din Franța pe primul loc.

5.000.000 de euro este cota de piață a lui Ochoa, conform transfermarkt.de

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑