Brazilia, cel mai slab debut la Cupa Mondială din ultimii 36 de ani. Ce s-a întâmplat în 1978



campionat mondial 2014**VIDEO** Brazilia, cel mai slab debut la Cupa Mondială din ultimii 36 de ani. Ce s-a întâmplat în 1978

Brazilia a început cu o victorie Campionatul Mondial, 3-1 în fața Croației (VIDEO AICI), dar apoi a urmat o remiză cu Mexic pentru echipa lui Scolari, 0-0 (VIDEO AICI), iar calificarea gazdelor turneului final în optimi nu mai este sigură.

De fiecare dată în ultimii 36 de ani, Brazilia a debutat la Mondiale cu două victorii și a trecut fără emoții de grupe. Cu 4 puncte acumulate, sud-americanii aşteaptă rezultatul partidei Camerun - Croaţia (joi, ora 01:00), pentru a-şi face calculele pentru optimi.

La Cupa Mondială din 1978, Brazilia a terminat pe locul al treilea, într-o ediție pe care a câștigat-o Argentina lui Cesar Luis Menotti.

Condusă de Claudio Coutinho, Brazilia a început atunci cu două remize (1-1 cu Suedia și 0-0 cu Spania), pentru ca apoi să urmeze o victorie la limită împotriva Austriei, 1-0.

Cu 4 puncte câștigate, Brazilia a lăsat acasă Spania și Suedia, calificându-se mai departe de pe poziția a doua la turneul final din Argentina, alături de Austria.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑