Fellaini dezvăluie secretul revenirii Belgiei cu Algeria: "Wilmots a făcut o criză de nervi la vestiare"



 

campionat mondial 2014**Fellaini dezvăluie secretul** revenirii Belgiei cu Algeria:

Belgia a debutat cu o victorie la Campionatul Mondial din Brazilia, însă echipa lui Marc Wilmots a trecut prin mari emoții, după ce a fost condusă la pauză de Algeria cu scorul de 1-0 (VIDEO AICI).

Introdus în repriza secundă, în locul lui Dembele, Maroune Fellaini a deschis drumul spre victoria belgienilor la numai cinci minute după intrarea pe teren, prin golul marcat după assist-ul oferit de Kevin De Bruyne.

În prima repriză, jocul de atac al Belgiei a suferit teribil, iar fotbalistul lui Manchester United știe care a fost cheia revenirii spectaculoase, din partea a doua a jocului.

"Antrenorul Marc Wilmots a făcut o criză de nervi la vestiare, ne-a spus ce am greșit în jocul nostru. El mi-a cerut să joc al doilea atacant. Apoi, am avut mai multe ocazii, am pus presiune, iar asta a făcut diferența. Victoria asta ne poate da multă încredere pentru viitor, aspectul cel mai important.

Nu ne-am temut niciodată că putem pierde, pentru că am mai revenit de multe ori în repriza a doua. Rezervele au făcut în cele din urmă diferența. Poate dacă aș fi început titular, nu mai înscriam", a declarat Fellaini.

Dries Mertens a adus victoria Belgiei în minutul 80. La fel ca Marouane Fellaini, jucătorul lui Napoli a fost introdus în repriza a doua.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑