Maseurul Angliei, legat și aruncat în apă. Gerrard a dat tonul distracției



 

campionat mondial 2014**VIDEO** Maseurul Angliei, legat și aruncat în apă. Gerrard a dat tonul distracției

Paul Small, unul dintre maseurii naționalei Angliei, a împlinit 50 de ani, motiv pentru fotbaliști de a-l aniversa într-un mod inedit, chiar în cantonamentul de la CM 2014.

Fotbaliștii reprezentativei Angliei au trecut repede peste primul eșec de la Cupa Mondială din Brazilia, 1-2 cu Italia (DETALII AICI și VIDEO), și se pregătesc acum de partida cu Uruguay, de joi, ora 22:00, pe care n-au voie să n-o câștige dacă nu vor să intre mai repede în vacanță.

Până la partida cu sud-anericanii, englezii și-au făcut de cap în cantonament. Ziua de naștere a unuia dintre maseurii din lot, Paul Small, ”Smally” cum îl strigă băieții, care a împlinit 50 de ani, a fost gustată din plin de fotbaliști.

La sugestia lui Gerrard, ajutat de Glen Johnson și de Joe Hart, ”Smally” a fost pus pe un scaun de plastic, legat de mâini și de picioare, apoi gura i-a fost acoperită cu un plasture, după care, cu tot cu scaun, a fost aruncat într-un vas mare cu apă, în care, de obiecei, elevii lui Roy Hodgson fac recuperarea.

Pentru ca toată lumea să știe ce a pățit ”Smally”, Gerrard a publicat videoclipul pe o rețea de socializare, alături de următorul mesaj:

”Toți băieții au dorit ca Smally să aibă parte de o aniversare fericită. La 50 de ani o baie rapidă și un duș rece”.

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑