Rednic: ”Atacantul vine de la o echipă mare din Franța”. Alexe și Himcinschi, pe picior de plecare



**Rednic: ”Atacantul vine de la o echipă mare din Franța”.** Alexe și Himcinschi, pe picior de plecare

VIDEO Dinamo - CSU Craiova 1-0. Roș-albii au obținut primul succes al sezonului grație reușitei atacantului de serviciu, Dorin Rotariu. Tehnicianul ”câinilor” este optimist însă în privința viitorului ofensiv al roș-albilor.

Mircea Rednic îi linişteşte, prin intermediul digisport.ro, pe suporterii lui Dinamo şi spune că atacantul mult dorit va ajunge cât de curând la Bucureşti şi va fi apt de joc pentru meciul cu FC Viitorul din etapa următoare.

Rednic a refuzat să facă public numele jucătorului, dar susţine că acesta a jucat în trecut la o echipă mare din Franţa.

”Ne-am înţeles în mare cu atacantul din Franţa. Sunt ceva discuţii despre al doilea an de contract. Duminică e aşteptat la Bucureşti. A jucat la o echipă mare din Franţa”, a declarat tehnicianul lui Dinamo pentru digisport.ro.

În altă ordine de idei, Marius Alexe nu a evoluat contra celor de la CSU Craiova din cauza unei accidentări, dar speră în continuare ca zilele viitoare să semneze contractul cu Karabukspor, echipă care a oferit 200.000 de euro în schimbul său. Singura problemă în realizarea transferului constă în modalitatea de plată. Turcii oferă 100.000 de euro acum, iar restul la iarnă, în timp ce roș-albii doresc plata într-o singură tranșă.

Fabian Himcinski (21 de ani), atacantul care a debutat în tricoul roș-albilor vineri seara, a intrat bine şi a fost lăudat de Mircea Rednic la finalul partidei, însă sunt şanse mici ca el să mai rămână în ”Groapă”. Cel mai probabil, fotbalistul ar putea fi împrumutat în Liga 2.

Источник – DIGIsport


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑