Nistru Otaci s-a retras din campionatul Moldovei



018 августа 2013

 

Una dintre echipele cu tradiţii în fotbalul moldovenesc, Nistru Otaci s-a retras din campionat chiar în ajunul primei etape din Divizia A. Potrivit FMF, Nistru a refuzat participarea din cauza lucrărilor de reparaţie la stadion. Patronul echipei, Vasile Traghira, a declarat însă că motivul este altul.

"Federaţia spune că noi avem mari probleme financiare. Noi nu am avut niciodată mulţi bani, dar nici acest motiv nu este adevărat. Ne-am retras pentru că de trei ani echipa este vânată de pariuri şi arbitri. Rezultatul fiecărui meci se ştie cu mult timp înainte. De asta am şi renunţat", a menţionat Traghira.

Traghira a mai declarat că Nistru ar putea reveni în campionatul Moldovei, dar cu o condiţie: "Când se va schimba conducerea Federaţiei, atunci ne vom întoarce."

Nistru Otaci, club fondat în 1953, a debutat în campionat chiar la prima ediţie, cea din 1992, când a jucat în Divizia A şi a promovat în Divizia Naţională. De atunci, Nistru a jucat doar în prima ligă, reuşind să câştige de trei ori medaliile de argint şi de două ori medaliile de bronz. În 2005, echipa a obţinut cea mai mare performanţă din istorie, cucerind Cupa Moldovei, după ce a învins în finala Dacia cu 1-0.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑