Ajax Amsterdam - Feyenoord, scor 2:1



018 августа 2013

 

Ajax Amsterdam a câştigat cu emoţii derbiul Olandei cu Feyenoord. Formaţia din Capitală a învins cu 2-1, după ce a fost condusă încă din minutul şase. Eroul meciului a fost islandezul Sigthorsson, care a reuşit o dublă.

Feyenoord a început mai bine derbiul cu Ajax şi deja în minutul şase a deschis scorul, prin italianul Graziano Pelle, care a profitat de o bâlbâială din careul oaspeţilor. După jumătate de oră de joc, Ruud Vormer a faultat în careu, iar Ajax a egalat prin islandezul Kolbeinn Sigthorsson, care a transformat lovitura de la 11 metri. Ajax a trecut în avantaj peste doar şapte minute. Ruben Ligeon a centrat în careu, iar acelaşi Sigthorsson a marcat cu capul cel mai frumos gol al meciului.

Niciuna din echipa nu a mai înscris până la final, iar Ajax a obţinut cea de-a 63-a victorie în campionat în faţa lui Feyenoord. După acest succes, formaţia din Amsterdam a întrat în lupta pentru apărarea titlului în Olanda şi, cu şase puncte, a urcat pe locul patru. De partea cealaltă, Feyenoord rămână fără niciun punct acumulat în trei etape şi se află în zona retrogradării.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑