Real Madrid şi Atletico se vor duela pentru primul trofeu al sezonului în Spania



018 августа 2014
foto: ebihoreanul.ro

Real Madrid şi Atletico se vor duela pentru primul trofeu al sezonului în Spania! Finalistele Ligii Campionilor vor juca marţi meciul tur din Supercupa Spaniei. Returul este programat vineri.

Real şi Atletico vor juca primul meci din noul sezon în Spania. Cele două fomaţii se vor duela marţi în meciul tur al Supercupei Spaniei. Galacticii au câştigat în sezonul trecut Cupa, iar Atletico a câştigat titlul.

Antrenorul campioanei Spaniei, Diego Simeone a declarat înainte de meci că va fi greu să învingă, deoarece Real este cu mult mai puternică decât în sezonul trecut după achiziţiile făcute în această vară.

"Real a crescut mult faţă de sezonul trecut. După venirea lui Kroos, echipa are mai mult potenţial, mai mult echilibru. Va juca şi Bale, care este cu mult mai bun faţă de sezonul trecut", a spus Diego Simeone.

De partea cealaltă, antrenorul Realului Carlo Ancelotti, a rezolvat singura dilemă pe care o avea, cine dintre portari va fi titular în partida tur cu Atletico.

"El este bine. Iker Casillas este în formă maximă şi are încredere în sine. Anume el va juca în meciul cu Atletico. Ce ţine de următoarea partidă, atunci vom vedea. În prezent, Casillas este gata să joace în acest meci", a declarat Carlo Ancelotti.

Atletico va juca în Supercupa Spaniei pentru al doilea an consecutiv. La începutul sezonului trecut, echipa lui Simeone a pierdut trofeul în faţa Barcelonei, după 1-1 pe teren propriu şi 0-0 în deplasare. Real a câștigat acest trofeu în 2012, în fața catalanilor.

Meciul tur din Supercupa Spaniei dintre Real şi Atletico se va juca marţi, cu începere de la ora 24:00 pe stadionul Santiago Bernabeu. Partida din manşa secundă este programată vineri, pe terenul lui Atletico.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑