Latovlevici a oferit un assist la debutul în Superliga turcă. Stancu s-a accidentat



018 августа 2015

 

**VIDEO** Latovlevici a oferit un assist la debutul în Superliga turcă. Stancu s-a accidentat

Iasmin Latovlevici (29 de ani) s-a despărțit în această vară de Steaua și a optat pentru campionatul Turciei, acolo unde a semnat cu Genclerbirligi.

Folosit titular în prima etapă din noul sezon, fostul apărător de bandă al campioanei României a oferit o pasă de gol. Cu Bogdan Stancu și Iasmin Latovlevici pe teren încă din startul partidei, Genclerbirligi a fost învinsă pe propriul teren de Rizespor cu 3-2.

Partida a fost una cu ghinion pentru Bogdan Stancu, care a părăsit terenul în minutul 15, din cauza unei accidentări. Prima repriză s-a încheiat cu oaspeții la conducere, după golul lui Ahmet Ilhan Ozek.

></p><p>Gazdele au revenit pe tabelă în partea a doua și au întors rezultatul. Mai întâi <strong>Nemanja Tomic</strong> a egalat ca apoi <strong>Dimitriadis</strong> să aducă pe <strong>Genclerbirligi</strong> în avanjat cu o lovitură de cap, după o centrare a lui <strong>Iasmin</strong> <strong>Latovlevici</strong>.</p><p>Ultimele 5 minute ale meciului au fost însă dezastruoase pentru trupa lui Latovlevici și Stancu. <strong>Kwekuk</strong> <strong>Leonard</strong> a reușit o dublă (87 și 90+2) și toate cele 3 puncte au intrat în contul oaspeților.</p><p><span style=VIDEO

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑