Adevăratul motiv pentru care Pique a fost eliminat cu Bilbao. Fundaşul Barçei riscă o suspendare drastică!



018 августа 2015

 

**Adevăratul motiv pentru care Pique a fost eliminat cu Bilbao.** Fundaşul Barçei riscă o suspendare drastică!

VIDEO Barcelona - Athletic Bilbao 1-1. Catalanii n-au reușit "remontada" pe Camp Nou după ce au fost învinși cu 4-0 în turul Supercupei Spaniei și bascii au câștigat din nou un trofeu după o pauză de 31 de ani.

Barcelona a dominat prima repriză, a marcat chiar înainte de pauză și cei peste 80.000 de fani prezenți pe Camp Nou începuseră să spere. În minutul 57 totul s-a terminat însă pentru catalani, când Pique a fost eliminat direct de către centralul Velasco Carballo.

Cum toată presa internațională a subliniat inițial că apărătorul catalan a văzut cartonașul roșu mult prea ușor, jurnaliștii iberici au încercat să afle din raportul arbitrului ce i-a spus Pique tușierului.

Ținând cont că nu putem reproduce exact cuvintele rostite de fundașul Barcelonei din cauza limbajului folosit, ne vom rezuma la a spune că Pique l-a înjurat de mamă pe tuşier, lucru pe care Velasco Carballo l-a trecut de altfel și în raport.

Din păcate pentru Luis Enrique, Gerard Pique ar putea rata o bună parte din turul campionatului. Începând din acest sezon cartonașele roșii primite în Cupă sau Supercupă sunt contorizate și în La Liga, iar infracțiunea lui Pique se pedepsește, coform articolului 94 din regulamentul fotbalului spaniol, cu o suspendare între 4 și 12 etape.

Până la aflarea unui verdic, un lucru este însă cert: Pique va rata debutul catalanilor în La Liga. Pentru prima etapă din stagiunea 2015/2016, Barcelona va merge din nou la Bilbao, acolo unde a fost învinsă cu 4-0 în turul Supercupei Spaniei.

VIDEO CU ELIMINAREA


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑