Lucescu: “Este al șaselea an în care câștigăm primul meci“



018 сентября 2013

></p><p><strong>Tehnicianul român Mircea Lucescu era mulțumit, la finalul partidei pe care Sahtior a câștigat-o în deplasare cu Real Sociedad, scor 2-0 <a href=(DETALII AICI).

Lucescu a spus că s-a temut de acest prim meci din Grupa A iar victoria este cu atât mai importantă.

“Prima partidă este, întotdeauna, cea mai grea, pentru că nu știi la ce nivel de pregătire ești. De aceea, prima repriză am fost mult mai atenți, mai puțin îndrăzneți în atac, am încercat să menținem ritmul, fără a fi periculoși însă în atac. Veneam după trei rezultate negative, ceea ce ne-a făcut să fim mai prudenți ca de obicei“, a spus Lucescu.

“Il Luce“ a explicat apoi și ce a determinat victoria ucrainenilor.

La pauză, ne-am pus de acord că e bine să riscăm, pentru că există posibilitatea să câștigăm și ne-a ieșit. Trebuie să remarc organizarea noastră, disciplina, care nu le-a permis gazdelor, în niciun moment, să aibă ocazii de gol din acțiuni colective.

Am câștigat meciul datorită experienței pe care o avem în Champions League, chiar dacă spaniolii aveau jucători mai experimentați ca noi. Este al șaselea an în care câltigăm primul meci și asta spune totul“, a conchis Lucescu, la conferința de presă de după meci.

VIDEO, în curând

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑