Probleme de lot la Real Madrid. Ce spune antrenorul Rafael Benitez



018 сентября 2015
Foto: sportycious.com

Real Madrid va juca în etapa a patra din campionatul Spaniei cu Granada. Chiar dacă adversarul este unul mai slab cotat, galacticii ar putea să se confrunte cu mari dificultăţi în această partidă. Asta pentru că antrenorul galacticilor se confruntă cu probleme de lot.

Pe lângă James Rodriguez, în partida de pe Santiago Bernabeu nu va putea juca nici Gareth Bale. Acesta s-a accidentat în meciul cu Şahtar Doneţk din Liga Campionilor, iar medicii au anunţat că fotbalistul galez va lipsi două săptămâni.

Rafael Benitez a declarat că echipa sa are valoarea necesară pentru a învinge în orice meci, indiferent de problemele din lot: "Am spus anterior că avem o echipă foarte bună, astfel că nu vom avea probleme. Există puţină dezamăgire, dar, în același timp, avem jucători care pot face diferenţa, aşa că nu e o mare problemă pentru noi, dacă avem de înlocuit unul sau doi jucători."

Înainte de meciul din această seară, echipa lui Benitez are 7 puncte şi este pe locul doi în campionat. Barcelona este lider după trei etape, cu nouă puncte.

Catalanii vor juca duminică împotriva formaţiei Levante.  

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑