Fără victorie în Liga 1, FC Voluntari i-a pus gând rău Stelei: "Poate fi înfrântă!"



018 сентября 2015

 

**VIDEO** Fără victorie în Liga 1, FC Voluntari i-a pus gând rău Stelei:

VIDEO FC Voluntari - ACS Poli 0-0. FC Voluntari a obţinut primul punct de la instalarea lui Flavius Stoican şi visează frumos. Etapa viitoare, ilfovenii joacă împotriva Stelei şi obiectivul e primul succes de la promovare.

"S-a dovedit că Steaua e o echipă care poate fi înfrântă chiar de către Timișoara, cu care noi am fost egali", este optimist fostul jucător al lui Dinamo, Laurențiu Rus.

Steaua - Voluntari este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, 27 septembrie, de la ora 21:00. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Cealaltă nou-promovată, ACS Poli Timişoara, a reuşit, deja, să o bată pe Steaua, dar mai are mult de recuperat pentru a scăpa de emoţii - bănăţenii sunt tot pe loc de play-out.

"Suntem optimiști și ne dorim ca pe viitor să avem rezultate pozitive și, de ce nu, să prindem play-off-ul", a declarat Srgian Luchin.

"Eu știam că va fi greu după euforia cu Steaua, dar de la meci la meci se vede o îmbunătățire a jocului nostru. Chiar dacă nu am reușit victoria dorită, ne mulțumim cu un punct", a spus Dorin Goga.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑