Marquez a egalat recordul lui Stoner. Al 12-lea pole-position din 2014, în MP al Australiei



018 октября 2014

Marquez a egalat recordul lui Stoner. **Al 12-lea pole-position** din 2014, în MP al Australiei

La finalul calificărilor pentru Marele Premiu MotoGP al Australiei, Marc Marquez a obținut cel de al 12-lea pole-position din sezonul 2014.

Cu acest rezultat, campionul mondial a egalat recordul absolut al competiției, stabilit în 2011 de către Casey Stoner. Pe circuitul Phillip Island, Marc Marquez a fost mai rapid cu două zecimi de secundă față de britanicul Cal Crutchlow.

Pentru Crutchlow a fost cel mai bun rezultat de calificare obținut alături de constructorul Ducati. Jorge Lorenzo, câștigător la Phillip Island în premieră anul trecut, va completa prima linie.

></p><p>În cea de-a doua linie a grilei se vor afla <strong>Bradley Smith</strong>, <strong>Dani Pedrosa</strong> și <strong>Aleix Espargaro</strong>. Valentino Rossi a fost doar al 8-lea în sesiunea de la Antipozi, pe un circuit pe care a câștigat de nu mai puțin de șapte ori.<br><br>La clasa Moto 2, liderul clasamentului general Esteve Rabat nu a întâmpinat rezistența si începe să se gândească serios la titlul mondial.</p><p>La clasa Moto 3, Alex Marquez va pleca din pole-position. În Australia, pilotul spaniol a câștigat o nouă bătălie din războiul său cu Jack Miller. Australianul s-a calificat doar al 8-lea.<br><br><span style=Cursele de la Phillip Island se vor desfășura duminică, de la ora 05:00 și vor putea fi urmărite ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2.

Mai devreme, de la ora 02:40 se va da startul sesiunilor de încălzire, care vor fi transmise tot la Digi Sport 2.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑