Reghecampf a suferit primul eșec la Al Hilal în ziua în care Pițurcă a plecat de la națională



018 октября 2014

Reghecampf a suferit **primul eșec** la Al Hilal în ziua în care Pițurcă a plecat de la națională

Al Hilal a pierdut meciul, de pe propriul teren, în fața celor de la Al Shabab, astfel că echipa lui Reghecampf a căzut pe locul patru în prima ligă a fotbalului din Arabia Saudită.

În ziua în care Victor Pițurcă și-a luat la revedere de la fanii săi (DETALII AICI și VIDEO) pentru a-și începe aventura la Al Ittihad, Laurențiu reghecampf a suferit primul eșec de când este tehnicianul celor de la Al Hilal.

Echipa sa a pierdut, pe propriul teren, un meci extrem de important, cu Al Shabab. Cu Mihai Pintilii titular și integralist, Al Hilal s-a recunoscut învinsă printr-un gol încasat în minutele de prelungiri. Reușita lui Chu-Young Park, fostul jucător al celor de la Arsenal, din minutul 90+1, a făcut ca trupa lui Reghe să se depărteze la cinci puncte de liderul Al Ittihad.

Noua echipă a lui Victor Pițurcă a fost condusă la pauză, dar a revenit pe final și s-a impus cu 2-1, ajungând astfel la a șaptea victorie consecutivă, din tot atâtea posibile, golaveraj 13-5. Al Shabab de află pe locul doi, cu 19 puncte, în timp ce podiumul este completat cu Al Nasr (18 puncte).

Lupta pentru campionat în Arabia Saudită este una extrem de încinsă, astfel că derby-ul Al Ittihad - Al Hilal sau Pițurcă-Reghecampf, programat la 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României, se anunță a fi extrem de interesant.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑