Lens - PSG 1-3. Trei jucători eliminați, scandal cu Cavani! Maxwell a înscris un gol de generic



018 октября 2014

 

**VIDEO** Lens - PSG 1-3. Trei jucători eliminați, scandal cu Cavani! Maxwell a înscris un gol de generic

PSG a obținut a patra victorie în 10 etape, în confruntarea cu Lens, disputată la Paris pe Stade France.

Arena de 80.000 de locuri a fost aleasă de Lens pentru trei partide considerate pe teren propriu, din cauza renovărilor la stadionul Stade Bollaert-Delelis, pentru Euro 2016.

Echipa antrenată de fostul tehnician și jucător al parizienilor, Antoine Kombouare a deschis scorul după zece minute prin Coulibaly, la câteva secunde după ce Cavani a fost blocat de Riou, la cealată poartă. Fără Ibrahimovic, încă nerefăcut, greul a căzut din nou pe Cavani, iar uruguaianul a mai ratat de două ori: o dată a fost din nou blocat de Riou (20), apoi de Gbamin (25).

PSG a reușit totuși egalarea prin Cabaye, care a prins un șut foarte bun din afara careului. După alte patru minute, Riou a fost nevoit să iasă din poartă pentru a respinge o centrare, iar Maxwell a profitat: lobul brazilianului a fost unul dintre cele mai frumoase goluri marcate în acest sezon (33).

La opt minute de la reluare, Cavani a scos un penalty în duelul cu Gbamin, care avea să fie eliminat pentru al doilea cartonaș galben: Edinson Cavani a transformat lovitura de pedeapsă și a ajuns la al patrulea său gol stagional (54).

><br><br>Numai că nu a apucat să se bucure prea mult, pentru că <strong>Nicolas Ranville</strong> s-a întrecut în decizii ciudate: mai întâi i-a arătat cartonașul galben lui Cavani pentru modul în care s-a bucurat, apoi direct roșu, pentru că l-a atins când îi cerea explicații (55) - <span style=DETALII AICI și VIDEO.

Centralul partidei a mai luat apoi o decizie controversată: l-a eliminat și pe căpitanul lui Lens, Jerome Le Moigne, după un duel obișnuit în careul advers, la o fază fixă.

În inferioritare numerică, Lens n-a mai putut pune probleme și a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie, perioadă în care a acumulat doar două puncte.

Lens - PSG 1-3
Au marcat: A. Coulibaly 10 / Cabaye 28, Maxwell 33. Cavani 55 - penalty
Eliminați: Gbamin 53, Le Moigne 59 / Cavani56

Lens: Riou - Cavare, Landre, Gbamin, Baal - Nomenjanahary (Jadeyaoui 82), Le Moigne, Valdivia - Chavarria, Touzghar (A. Ba 63), A. Coulibaly (Guillaume 79)
Antrenor: Antoine Kombouare

PSG: Sirigu - Van der Wiel, Z. Camara, Thiago Motta (Kimpembe 76), Maxwell - Verratti, Cabaye (Chantome 63), Matuidi (Bahebeck 21) - Lucas, Cavani, Pastore
Antrenor: Laurent Blanc


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑