Pittsburgh Penguins a pierdut dramatic meciul de acasă cu Colorado Avalanche



018 октября 2016
Foto: commons.wikimedia.org
Meciuri spectaculoase în liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheață. Deținătoarea Cupei Stanley, Pittsburgh Penguins, a suferit prima înfrângere din acest sezon competițional. "Pinguinii" au fost surprinși în partida de pe teren propriu de către formaţia Colorado Avalanche.
"Penguins" au condus pe durata partidei cu 2-0, apoi cu 3-2, dar s-au văzut egalați cu 6 minute înaintea finalului timpului regulamentar, iar în cel suplimentar au primit gol după doar 22 de secunde. Victoria lui Colorado a fost adusă de Gabriel Landeskog, care a fost desemnat și cel mai bun jucător al partidei.
Pe celebra arena new-yorkeză Madison Square Garden New York Rangers şi San Jose Sharks au oferit un alt meci de senzaţie. Cele două formaţii au marcat de nu mai puțin de 11 ori, iar Rangers s-au impus cu scorul de 7-4. Curios este faptul că golurile formaţiei-gazdă au fost marcate de şapte jucători diferiţi.
În alte partide, Detroit Red Wings a învins fără drept de apel pe Ottawa Senators cu scorul de 5-1, iar Boston Bruins s-a desprins în câștigătoare a meciului cu Winnipeg Jets, doar pe final, scor 4-1.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑