Cel mai bun înotător din toate timpurile, Michael Phelps, ar putea reveni în competiţii



 

Cel mai bun înotător din toate timpurile, Michael Phelps, ar putea reveni în competiţii! Phelps a fost reinclus în programul antidoping şi a acceptat să fie supus la două controale în al treilea trimestru al acestui an. "Orice este posibil", a declarat americanul în cadrul unei conferinţe de presă.

Michael Phelps pregăteşte o surpriză de proporţii. Deţinătorul recordului de medalii olimpice câştigate, 22 la număr, retras din activitate după Jocurile Olimpice de la Londra, este la un pas să revină în competiţiile importante.

Obiectivul ar fi chiar ajungerea la Rio, în 2016. Americanul, în vârstă de 28 de ani, a fost reinclus în programul antidoping şi a acceptat să fie supus la două controale în al treilea trimestru al acestui an. Regulamentul Federaţiei Internaţionale de Nataţie prevede ca fiecare sportiv să fie testat cu cel puţin nouă luni înainte de a participa la o competiţie, astfel că Phelps ar putea concura la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice.

"Totul este posibil. Nu contează unde eşti sau ce se întâmplă în viaţa ta, pentru că, dacă îţi doreşti ceva, poţi depăşi orice obstacol", a declarat acesta.

Fostul său antrenor, Bob Bowman, a alimentat zvonurile şi a anunţat că Phelps se pregăteşte periodic la Baltimore. Dacă va lua startul în Brazilia, acesta va participa pentru a patra oară consecutiv la o ediţie a Jocurilor Olimpice şi îşi poate îmbunătăţi seria incredibilă de 18 medalii de aur.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑