Tudorel Stoica pariază tot pe Steaua: "Rămâne cea mai puternică echipă, are jucători consacrați!"



018 декабря 2013

 

></p><p><strong>Astra Giurgiu speră să facă un pas important spre titlu printr-o victorie cu Steaua, pe Arena Națională. Fostul mare jucător al roș-albaștrilor, Tudorel Stoica, este însă convins că echipa din Ghencea se va impune și în acest campionat, după titlul cucerit în sezonul trecut.</strong></p><p>Deși a avut mai multe schimburi de replici cu șefii Stelei, Tudorel Stoica va fi prezent în această seară pe Arena Națională, la derby-ul de clasament cu Astra.</p><p><em><strong>, a spus Tudorel Stoica.

"Cea mai puternică echipă rămâne tot Steaua, pentru că are jucători consacrați, care au jucat și la națională. E normal ca după o campanie de calificare în Champions League și după multe meciuri în campionat să intervină și oboseala, dar experiența si faptul că lotul este foarte puternic îi va face până la sfârșit să fie învingători", a mai afirmat Stoica.

Fostul mijlocaș al echipei din Ghencea consideră că Steaua nu poate încă să facă față în meciurile din UEFA Champions League.

"Champions League nu a fost o corvoadă, a fost un moment al adevărului și s-a demonstrat că este o competiție foarte puternică. Steaua a arătat ca o echipă nepregatită pentru această competiție, deocamdată".

Tudorel Stoica este dezamăgit de faptul că Steaua nu pune mare preț pe foștii mari jucători din istoria clubului și dă ca exemplu echipele de top din Europa.

"Exemplul ăsta se poate lua de la multe echipe din Europa, unde toți foștii jucători care au făcut performanță sunt în staff-ul tehnic, sunt în organigrama clubului, sunt alături de echipă. Totuși, asta e politica, noi nu putem decât să susținem echipa sufletește, să mai dăm și noi câteva sfaturi din când în când. Dacă vor să le asculte, bine, dacă nu, viața le va demonstra că tot cei care au făcut o performanță extraordinară au avut dreptate".

Steaua - Astra este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:30. Fazele video sunt în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑