Piovaccari a înscris împotriva lui Contra. Italianul este cel mai bun marcator al lui Eibar



018 декабря 2014

**VIDEO** Piovaccari a înscris împotriva lui Contra. Italianul este cel mai bun marcator al lui Eibar

Fostul stelist Federico Piovaccari a reuşit să înscrie din nou pentru Eibar, în meciul din Cupa Regelui cu Getafe, pe care echipa antreantă de Cosmin Contra l-a câştigat cu 2-1 în deplasare, şi a devenit cel mai bun marcator al bascilor în acest sezon.

Atacantul italian a transformat un penalty pe care tot l-a obţinut, în minutul 55, când scorul era deja 2-0 pentru Getafe, care înscrisese în prima repriză prin Carlos Vigaray şi Diego Costa.

Învingătoare şi în meciul tur al 16-imilor de finală, scor 3-0, formaţia pregătită de Contra s-a calificat în faza următoare a competiţiei.

A fost al patrulea gol reuşit de Piovaccari în tricoul nou-promovatei din La Liga, primele trei fiind marcate în campionat.

În acest fel, jucătorul în vârstă de 30 de ani a devenit cel mai bun marcator al lui Eibar în actuala stagiune, la egalitate cu Mikel Arruabarrena, care a punctat de asemenea de patru ori de la începutul sezonului.

În sezonul trecut, la Steaua, Federico Piovaccari a marcat 10 goluri în Liga I, având o contribuţie importantă la cucerirea celui de-al doilea titlu consecutiv pentru gruparea din Ghencea. 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑