Ajaccio - PSG 1-3. Campionii au ajuns cu emoții în sferturile Cupei Ligii



018 декабря 2014

 

**VIDEO** Ajaccio - PSG 1-3. Campionii au ajuns cu emoții în sferturile Cupei Ligii

PSG a răzbunat în optimile Cupei Ligii Franţei eşecurile din ultimul timp, cu Barcelona şi Guingamp. Câştigătoare de patru ori a trofeului, ultima dată chiar anul trecut, echipa lui Laurent Blanc a avut mari probleme de efectiv.

În lipsa lui Ibrahimovic, Thiago Silva şi Thiago Motta, David Luiz a fost căpitan. Lovitura a dat-o însă purtătorul banderolei din tabăra gazdelor. În minutul 27, Cavalli a înscris din penalty.

PSG a restabilit egalitatea abia în repriza secundă. Lucas Moura l-a găsit perfect pe Cavani, iar uruguayanul nu a ratat. Cu zece minute înainte de final, a venit şi golul descătuşării.

Marcator a fost tânărul de 21 de ani din Coasta de Fildeş, Aurier. Până la ultimul fluier, Moura şi-a mai trecut în cont un assist. Bahebeck a îndeplinit o simplă formalitate şi PSG s-a impus cu 3-1.

Ajaccio (4-2-3-1): Scribe - Marester (Abergel 61), Kante, Perozo, Babiloni - Pedretti (Coulibaly 87), Goncalves - Madri, Cavalli, Diop - Oliech (Lesoimier 65)

Antrenor: Olivier Pantaloni

PSG (4-1-2-3): Douchez - Aurier, Luiz, Marquinhos, Digne - Cabaye - Chantome (Matuidi 78), Rabiot - Lucas (Kimmakon 85), Cavani, Lavezzi (Bahebeck 70)

Antrenor: Laurent Blanc

 VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑