Driblingul serii în Europa l-a reușit un fotbalist din liga a doua, contra campioanei Franţei



018 декабря 2014

 

**VIDEO** Driblingul serii în Europa l-a reușit un fotbalist din liga a doua, contra campioanei Franţei

Ajaccio – PSG 1-3. Campioana Franței, PSG, s-a calificat cu emoții, miercuri seara, în sferturile de finală ale Cupei Ligii, după succesul de pe terenul divizionarei secunde Ajaccio. Gazdele au condus la pauză și au oferit driblingul serii în meciurile jucate pe continent.

După ce Johan Cavalli a deschis scorul din penalty, în minutul 26, Mouaad Madri a reușit o execuție tehnică de mare efect, în minutul 36. Atacantul francez al corsicanilor a recuperat o minge în lateral dreapta și imediat după preluare l-a depășit cu un dribling spectaculos pe Clement Chantome.

După fentă, Madri a reușit și să șuteze, dar Nicolas Douchez a respins, cu dificultate, balonul. Faza driblingului a fost de fapt un duel al rezervelor în disputa de pe Stade Francois Coty.

Nici Madri, 24 de ani, și nici Chantome nu sunt titulari obișnuiți în echipele lor, în campionat. Primul a fost doar de două ori titular în 14 etape și încă n-a înscris vreun gol, în vreme ce Chantome, 27 de ani, a prins doar șase partide în Ligue 1, în toate intrând pe parcurs.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑