Dramatism total în optimile Cupa Ligii Franței! AS Monaco s-a calificat la penalty-uri în fața lui Lyon



018 декабря 2014

 

**VIDEO** Dramatism total în optimile Cupa Ligii Franței! AS Monaco s-a calificat la penalty-uri în fața lui Lyon

Olympique Lyon și AS Monaco s-au duelat pe Stade Gerland pentru un loc în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, în direct și în exclusivitate pe site-ul www.digisport.ro.

Calificarea s-a decis la penalty-uri, după 0-0 în timpul regulamentar și 1-1 după prelungiri. Pe un contraatac letal, rezerva Ferreira-Carrasco a deschis scorul pentru monegasci în minutul 94 și se părea că parcursul extraordinar al lui Monaco (echipă venită după 4 victorii la rând fără gol primit) va continua.

Dar vedeta Lacazette a egalat pentru Lyon (105), iar meciul a ajuns inevitabil la loviturile de departajare. Acolo, gazdele au început cum nu se putea mai bine! Veteranul Jeremy Toulalan a ratat prima execuție, după care Lyon a transformat trei penalty-uri consecutive.

Nici Monaco n-a mai greșit, iar scorul a ajuns astfel 3-3. Fundașul Baky Kone putea înscrie pentru Lyon, dar șutul său a fost modest și s-a dus peste, moment în care Monaco a profitat și a transformat pentru 4-3, prin Silva. Apoi au mai marcat cu execuții ireproșabile Umtiti (Lyon) și Ocampos (Monaco), pentru ca Stekelenburg să apere execuția lui Ferri.

S-a terminat 5-4 la penalty-uri pentru AS Monaco, iar monegascii au rămas în cursa pentru trofeu alături de Bastia, Nantes, Saint Etienne, Rennes, PSG, Guingamp și Lille. VIDEO cu penalty-urile, mai jos.

Lyon: Lopes - Zeffane, Bedimo, Kone, Umtiti - Malbranque (29 Ghezzal), Mvuemba (84 Gourcuff), Gonalons - Fekir (58 Benzia), Lacazette, Ferri. Antrenor: H. Furnier

Monaco: Stekelenburg - Fabinho, Abdennour, Toulalan, Raggi - Diallo (84 Borja Lopez), T. Bakayoko - Dirar (62 Ferreira-Carrasco), B. Silva, Ocampos - Germain (105 Martial). Antrenor: L. Jardim

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑