Zimbru Chisinau ARE antrenor. Veaceslav Rusnac este noul tehnician al galben verzilor



018 декабря 2014

Zimbru Chisinau si-a gasit antrenor. Dupa plecarea belorusului Oleg Kubarev, noul tehnician al galben verzilor a fost numit Veaceslav Rusnac. Informatia a fost oferita astazi de site-ul oficial al zimbrilor.

 

Aflata la un pas de retragere din prima liga, dupa infrangerea din ultima etapa cu Dacia, si dupa plecarea mai multor jucatori, dar si a antrenorului Oleg Kubarev, Zimbru Chisinau si-a revenit si face o noua echipa. Primul pas a fost facut, a fost adus  tehnicianul Veaceslav Rusnac, un fost jucator al galben verzilor. In calitate de jucator, Rusnac a obtinut cu Zimbru Chisinau titlul de campion al Moldovei si este dublu detinator al Cupei Moldovei.

 

Ca antrenor Veaceslav Rusnac, in varsta de 39 de ani a trecut pe la nationala de juniori a Moldovei, apoi a pregatit formatiile Academia, Speranta, Iskra Rabnita, iar ultima grupare pe care a antrenat-o a fost campioana Sheriff Tiraspol. Odata cu Rusnac, la Zimbru au venit si secunzii Andrei Matiura si Denis Romanenco. In interviul postat astazi pe site-ului oficial al Zimbrului, noul tehnician a declarat ca dupa plecarea mai multor jucatori de baza, Zimbru urmeaza sa joace si sa promoveze discipolii  proprii scoli de fotbal.

 

Zimbru Chisinau a iesit in vacanta de pe 12 decembrie. Cand vor reveni galben verzii vor avea parte de cantonamente la baza Zimbru si vor juca o serie de meciuri amicale. O partida de control deja a fost planificata, cu formatia romaneasca FC Botosani. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Zimbru Chisinau, antrenor, fotbal,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑