Pedro, pe urmele lui Alexis Sanchez! Arsenal poate transfera un alt jucător al Barcelonei



018 декабря 2014

 

**Pedro, pe urmele lui Alexis Sanchez!** Arsenal poate transfera un alt jucător al Barcelonei

Arsenal este pregătită de o adevărată lovitură pe piața transferurilor. Presa din Anglia scrie de interesul londonezilor pentru Pedro, jucător care nu mai este considerat un om de bază la Barcelona pentru Luis Enrique, după ce a prins până acum doar 7 meciuri din postura de titular în Primera Division.

Arsene Wenger a făcut deja o super afacere prin transferul unui alt jucător al catalanilor, Alexis Sanchez, care s-a integrat perfect în jocul lui Arsenal. În 15 meciuri din Premier League, chilianul a punctat de 9 ori, fiind pe podiumul clasamentului golgheterilor, alături de Diego Costa (Chelsea) și de Sergio Aguero (Manchester City).

Cum venirea lui Alexis s-a dovedit un experiment reușit, Arsenal este gata să ofere acum 26 de milioane de lire sterline pentru Pedro, însă lupta pentru semnătura acestuia nu se anunță una ușoară.

Atacantul spaniol a intrat și în atenția rivalelor lui Arsenal, Liverpool și Manchester United. "Nu știu ce se va întâmpla cu mine, deocamdată. Atunci când trebuie luată o decizie în privința mea, voi vorbi cu clubul și vedem ce e de făcut", a spus recent Pedro.

3 goluri a înscris Pedro în meciul de Cupă al Barcelonei cu Huesca, scor 8-1. A fost prima triplă a carierei pentru el, pe Camp Nou

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑