Nationala de fotbal a Moldovei a mai coborat o treapta in clasamentul FIFA. Pe ce loc se afla tara noastra



018 декабря 2014

Nationala de fotbal a Moldovei a mai coborat o treapta in topul mondial si acum este pe pozitia 121 in lume. Lider in clasamentul FIFA a ramas nationala Germaniei.

 

Selectionata Moldovei ocupa pozitia 121 in topul mondial, dat publicitatii astazi de FIFA. Tricolorii au 250 de puncte la activ. Astfel, echipa pregatita de Alexandru Curteian este mai slaba ca selectionatele Kenyei, Cubei sau Palestinei. In schimb, este mai bine clasata ca nationalele Georgiei, Kazahstanului sau Azerbaidjanului. In ultima luna, selectionata pregatita de Alexandru Curteian nu a jucat vreun meci international. Ultima partida a fost pe 15 noiembrie, cand Moldova s-a facut de rusine si a pierdut acasa cu 0 la 1 de la Liechtenstein.

 

Dintre adversarele Moldovei din grupa G a preliminariilor catre EURO 2016, cea mai buna pozitie o are selectionata Austriei 23. Rusia e pe 31 in lume, Suedia pe 44, iar nationala Muntenegrului ocupa locul 59. Doar Liechtenstein este cotata mai slab in clasament si ocupa pozitia 132. Lider in topul FIFA a ramas campioana mondiala - Germania, care este urmata de reprezentativele Argentinei si Columbiei.Urmatorul clasament va fi dat publicitatii pe 8 ianuarie 2015.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑