Cum s-a antrenat Dorin Goian pentru golul de vis marcat în Grecia



018 декабря 2014

 

**VIDEO** Cum s-a antrenat Dorin Goian pentru golul de vis marcat în Grecia

VIDEO Dorin Goian a reușit un gol de zile mari pentru Asteras Tripolis. Om de bază în defensiva grecilor, fostul apărător al Stelei a înscris primul său gol pentru Asteras în deplasarea de la Panthrakikos.

Un nume obișnuit pe lista marcatorilor în vremea în care evolua la Steaua, Goian a reușit să puncteze cu un șut de la peste 20 de metri. Mai mult, reușita a venit în urma unui șut cu piciorul stâng, lucru oarecum ciudat, ținând cont că apărătorul care a împlinit de curând 34 de ani este dreptaci, iar majoritatea golurilor din carieră le-a marcat cu capul.

Contactat telefonic în cadrul emisiunii "Fotbal Club" de la Digi Sport 1, Goian a dezvăluit cum a ajuns să se bazeze în ultimii ani destul de mult pe piciorul stâng.

"Râdeam cu fratele meu la telefon că până acum câțiva ani cu stângul doar mă urcam în tren.

La Palermo am avut întindere de ligamente colaterale la piciorul drept. Nu puteam să dau cu latul cu piciorul drept. La fiecare pas îmi dădea niște șocuri dureroase.

Ca sa evit să joc cu dreptul îmi puneam mingea pe stângul. În perioada aceea am folosit foarte des piciorul stâng. Atunci am început să dau din ce în ce mai bine și pasele lungi cu stângul.

O întâmplare nefericită m-a învățat să-mi dezvolt jocul cu piciorul stâng", a relatat fundașul naționalei.

Sursa foto: asterastripolis.gr

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑