Steliștii, în tensiuni cu fanii. Adi Popa: "Dacă veneau 30.000 pe stadion, sigur alta ar fi fost soarta meciului"



018 декабря 2014

 

**VIDEO** Steliștii, în tensiuni cu fanii. Adi Popa:

VIDEO Steaua - Dinamo Kiev 0-2. Din punct de vedere sportiv, Steaua a încheiat bine anul 2014. Deşi eliminată din Europa, campioana poate cuceri in vara toate cele trei trofee in competițiile interne.

Totuşi, roş-albaştrii trec printr-o perioadă grea - au probleme legate de siglă şi palmares, iar suporterii nu au mai fost alături de echipă în număr mare. La meciul decisiv cu Dinamo Kiev, pe Arena Naţională, au venit doar opt mii de suporteri.

Adrian Popa a mărturisit: "Sincer, mă așteptam ca cel puțin la meciul cu Dinamo Kiev să fie cel puțin peste 30.000, pentru că era un meci de calificare și cu siguranță alta ar fi fost soarta meciului. Noi, jucătorii, simțim altfel când tribunele sunt pline și suporterii noștri ne împing de la spate".

Fernando Varela a susținut discursul coechipierului său: "Normal, când se joacă un meci important cum e cel cu Dinamo Kiev și vin puțini oameni, normal că ești dezamăgit!". Mai mult, fanii i-au huiduit pe unii jucători la final de meci.

Cristi Tănase, care aproape sigur a jucat ultimul meci în tricoul campioanei cu Dinamo Kiev, a fost cel mai apostrofat stelist. Mijlocaşul va pleca la Al Ittihad în această iarnă, iar Steaua va încasa două milioane de euro. Claudiu Keșeru a declarat:

"Da, recunosc că sunt anumite reacții pe care nu le înțeleg, dar fiecare suporter, fiecare jucător are trăirile lui".

Doar 8.000 de fani au fost prezenți în tribunele Arenei Naționale, la meciul cu Dinamo Kiev. Este cea mai mică asistență din ultimii 5 ani la un duel din cupele europene. Partida cu cei mai puțini suporteri în tribună din această perioadă a fost cea cu Twente, din 2009.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑