Sevilla - Malaga 2-0. Andaluzii rămân în cursa pentru locurile de UEFA Champions League



**Sevilla - Malaga 2-0.** Andaluzii rămân în cursa pentru locurile de UEFA Champions League

Sevilla a rămas în cursa pentru locurile de UEFA Champions League, după victoria din derby-ul Andaluziei, cu contracandidata Malaga, scor 2-0.

Prima jumătate de oră a însemnat doar un dialog între Bacca și Kameni. Portarul oaspeților l-a blocat de trei ori pe golgheterul Seviliei, în minutele 19, 27 şi 29. A patra oară, însă, columbianul n-a mai iertat, la centrarea superbă a lui Deulofeu (36).

Carlos Bacca a ajuns la 11 goluri în această stagiune și este cel mai bun marcator din Spania, după Ronaldo, Messi și Neymar.

Bacca a participat apoi decisiv la cea mai frumoasă fază a meciului, cea din care Denis Suarez a marcat al doilea gol al gazdelor, în minutul 69.

Sevilla a mai marcat o dată, dar golul nu a fost validat, pe motiv de offside (75).

După această victorie, Sevilla își păstrează avansul de un punct față de Valencia, cu care se va întâlni duminică, pe Mestalla, în direct la Digi Sport 3, de la 22.00.

Echipa lui Unay Emery a bifat a noua victorie în ultimele 10 meciuri în toate competițiile și a ajuns la cinci meciuri consecutive fără gol primit în La Liga.

Sevilla: Beto - Diogo, Carrico, Kolodziejczak, F. Navarro - Iborra, Krychowiak - Deulofeu (Gameiro 70), Banega (D. Suarez 60), Reyes - Bacca (Aspas 80)

Antrenor: unai Emery

Malaga: Kameni - Rosales, Angeleri, M. Torres, Antunes - S. Darder, Recio - Samu (Luis Alberto 78), Duda (Javi Guerra 58), Samu Castillejo (juanmi 58) - Amrabat

Antrenor: Javi Gracia

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑