Dorit de forțele Europei, Pogba rămâne modest: "Nu valorez niciun euro"



Dorit de forțele Europei, Pogba rămâne modest: **

Paul Pogba este unul din tinerii fotbaliști care au impresionat cel mai mult în ultimii ani. Scăpat printre degete de Manchester United, francezul a ajuns în Serie A, la Juventus și este om de bază la campioana Italiei, dar și în naționala Franței.

Cotate de site-urile de specialitate la 50 de milioane de euro, Pogba poate părăsi în curând campioana Italiei deși mai are contract cu gruparea torineză până în 2019. Mai multe cluburi importante din Europa sunt gata să ofere peste 85 de milioane de euro pentru mijlocașul francez sosit liber de contract la Torino, iar agentul acestuia, Mino Raiola, a mărturisit că jucătorul de 21 de ani va pleca în curând din Italia.

Deși Raiola e convins că Juventus poate obține 100 de milioane de euro în schimbul lui Pogba, francezul rămâne modest. "Nu valorez niciun euro. Nu voi valora niciun euro dacă nu voi munci foate mult la fiecare partidă" a declarat Pogba după ce a marcat un super gol în VIDEO Juventus - Verona 4-0.

A fost al 7-lea gol înscris de francez pentru Juventus în actuala stagiune și al 5-lea în Serie A. Pogba și-a mai trecut în cont o reușită în UEFA Champions League și una în Cupa Italiei, dar și 3 pase decisive într-un total de 24 de meciuri.

Juventus a terminat turul de campionat în fotoliul de lider, acumulând 46 de puncte în cele 19 etape disputate. "Bătrâna doamnă" are un avans de 5 puncte în fața celor de la AS Roma după victora cu Verona.

"Sunt fericit pentru că azi (nr. duminică) echipa a jucat foarte bine și nu a primit niciun gol. Sunt mulțumit de prestația mea. Vreau să merg pe acest drum în continuare și să dau tot ce am mai bun pentru echipă. Trebuie să fac mai mult și vreau să fac mai mult. Îmi doresc să fiu un campion ca Andrea (nr. Pirlo), Gigi (nr. Buffon) sau Chiellini" a declarat Pogba.

Francezul speră să ajungă la un nivel cât mai ridicat în următoarea perioadă. "Vreau să fiu cel mai bun din lume și trebuie să fac tot ce-mi stă în putință pentru a ajunge acolo. Sper să câștig la un moment dat Balonul de Aur însă va trebui să muncesc enorm pentru asta" a încheiat Pogba.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑