Sunt tot mai departe de lider. Campioana Angliei, Manchester City, a pierdut meciul cu Arsenal Londra




Sunt tot mai departe de lider. Campioana Angliei, Manchester City, a pierdut meciul de acasa cu Arsenal Londra, scor 0 la 2. Cetatenii sunt deja la 5 puncte in spatele echipei Chelsea, care conduce in liga engleza.


Manchester City avea o serie de 12 meciuri fara infrangere in campionat, inaintea duelului cu Arsenal. Tunarii au fost dornici sa spele rusinea ultimei partide pe stadionul Etihad, atunci cand au pierdut in fata cetatenilor cu 3 la 6. Jocul insistent al oaspetilor a dat roade in minutul 22, Monreal fiind faultat in careul advers. Cazorla a transformat penalty-ul. Dupa o prima repriza dezamagitoare, echipele au jucat cu mult mai frumos in partea secunda. Si daca gazdele au avut ghinion teribil la finalizare, Arsenal a strapuns din nou inimele fanilor lui City. Giroud a marcat pentru 2 la 0. 

 

Arsenal si-a reinviat sperantele la un loc pe podium in Premier League. Tunarii ocupa acum pozitia a 5-a, cu 39 de puncte. De rezultatul meciului de ieri se bucura Chelsea, care conduce in campionat cu 52 de puncte si are cu 5 mai multe decat Manchester City. Tot ieri, West Ham a batut-o usor pe Hull, scor 3 la 0. Au inscris Caroll, Amalfitano si Downing. 

 

West Ham este acum pe locul 7 in campionat. Echipa e la 4 puncte in spatele pozitiei a 4-a, care face posibila participarea in sezonul urmator al Ligii Campionilor. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: arsenal londra, manchester city, Campioana Angliei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑