Au marcat și Ronaldo și Messi, dar Cheryshev a reușit golul etapei din La Liga, în victoria cu Bilbao



 

**VIDEO** Au marcat și Ronaldo și Messi, dar Cheryshev a reușit golul etapei din La Liga, în victoria cu Bilbao

Villarreal a reușit să câștige partida din ultima etapă a turului din campionatul Spaniei, cu 2-0, pe teren propriu, împotriva lui Athletic Bilbao.

Cel mai frumos gol al etapei a fost reușit de Denis Cheryshev, jucătorul submarinului galben. Rusul de 24 de ani împrumutat de la Real Madrid a deschis scorul în confruntarea cu bascii în minutul 42.

Faza a pornit din propria jumătate de teren a lui Villarreal, Victor Ruiz i-a oferit o pasă superbă de 50 de metri lui Cheryshev, iar acesta a preluat exact. În continuarea fazei, el a fentat un fundaș advers, l-a driblat pe portarul Iraizoz, iar apoi a înscris din unghi, de la 10 metri.

A fost al treilea gol stagional înscris de fotbalistul lui Villarreal, iar echipa sa a obținut al 10-lea succes al sezonului. La finalul turului, trupa lui Marcelino Garcia Toral este clasată pe locul 6, ultimul care asigură participarea în UEFA Europa League, în timp ce Bilbao a încheiat prima parte a campionatului cu doar 19 puncte. În comparație, la finalul turului din sezonul trecut, bascii aveau cu 17 mai multe!

VIDEO GOLUL ETAPEI DIN LA LIGA, ÎNSCRIS DE CHERYSHEV:


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑