Rafael Nadal şi Roger Federer devin favoriţii turneului Australian Open



 

Roger Federer l-a învins Yen-Hsun Lu în trei seturi şi a obţinut calificarea în turul doi. Rafael Nadal a ajuns şi el în turul doi după ce s-a impus în faţa lui Mihail Iujnîi din Rusia.

Roger Federer, favoritul numărul doi la Australian Open, s-a calificat în turul secund al turneului de Mare Şlem de la Melbourne. Elveţianul l-a învins în meciul de debut pe Yen-Hsun Lu din Taipei. Într-o oră şi 53 de minute, Federer s-a impus cu scorul de 6-4 6-2 7-5. Federer va juca în turul doi cu italianul Simone Bolelli.

Revenit recent după o accidentarea la încheietura mâinii drepte, dar şi după operaţia la apendicită, numărul 3 mondial, Rafael Nadal nu a avut probleme în partida cu veteranul rus, Mihail Iujnâi, pe care l-a învins cu 6-3, 6-2, 6-2 în primul meci jucat la Australian Open.

Deţinătorul a 14 titluri de Mare Şlem, printre care doar unul câştigat la Australian Open, Nadal v-a juca în următorul tur cu americanul Smyczek Tim, numărul 112 în clasamentul ATP.

Andy Murray va juca în turul doi cu australianul Marinko Matosevic, după ce în primul meci l-a eliminat pe indianul Yuki Bhambri. Britanicul s-a impus cu scorul de 6-3 6-4 7-6.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑