Giuleștenii nu speră la victorie cu Steaua: “Ne interesează 3 puncte cu echipele de la retrogradare”



019 февраля 2015

 

**VIDEO** Giuleștenii nu speră la victorie cu Steaua: “Ne interesează 3 puncte cu echipele de la retrogradare”

Rapid a schimbat aproape tot lotul înainte de startul returului Ligii 1 și speră să reușească să se salveze de la retrogradare.

Începe însă a doua parte a sezonului cu derby-ul din Ghencea, contra campioanei. În ciuda rivalității tradiționale, jucătorii lui Pustai nu se gândesc la victorie cu Steaua, ci la succese contra rivalelor pentru un loc în prima divizie în sezonul viitor.

În exclusivitate pentru Digi Sport, Daniel Niculae, care a revenit la echipă în această iarnă, a vorbit despre primul meci oficial al echipei sale, în 2015: “Nu ne luptăm cu Steaua sau Dinamo, chiar dacă vor fi derby-uri. Pe noi ne interesează cele trei puncte mai mult cu echipele cu care ne luptăm la retrogradare.”

Atacantul care s-a antrenat doar în ultimele două săptămâni sub comanda lui Cristi Pustai știe că omogenitatea e punctul slab al echipei sale, dar în Ghencea crede că Rapid trebuie să joace relaxat: “Primul meci e întotodeauna foarte important, îți dă încredere, mai ales cu o rivală. Însă nu trebuie să facem un capăt de țară dacă pierdem. Jucăm contra campioanei, e o diferență, a fost o diferență între ce au arătat Steaua și Rapid. Sper să pornim bine, nu avem nimic de pierdut, doar de câștigat.”

Steaua – Rapid se joacă duminică, de la ora 20:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></strong></strong></p><p><span style=

 



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑